Kies jij voor een carrière bij de GGZ?

Onze behandeling sluit aan bij wat er nú nodig is

Opleidingen binnen de geestelijke gezondheidszorg

Op zoek naar werk met afwisseling, soms een beetje spanning maar ook veel leuke onverwachte situaties? Dat zit je bij een opleiding in de GGZ op de goede plek!

Je kunt leren op MBO, HBO en Universitair niveau. Je kunt denken aan verpleegkundige (MBO of HBO), agogisch medewerker, klinisch psycholoog, psychiater, psychotherapeut etc

Binnen de instellingen van de Brabant Academie is er zeker een opleiding naar jouw wens te vinden. Zij bieden een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. De praktijk vindt plaats bij de GGZ en theorie bij verschillende opleidingsinstituten.

Vakgroep opleidingen Brabant Academie

Eens per kwartaal komen vier opleidingsadviseurs van de verschillende A59 organisaties bij elkaar op een netwerkbijeenkomst. Hier delen zij kennis, ervaring en ideeën met elkaar. Deze bijeenkomsten ervaren zij als inspirerend en waardevol.

logo GGZ Breburg

Studeren via de Breburg Academie GGz levert je een landelijk erkend diploma op. Als je wordt toegelaten tot een van de opleidingen krijg je een contract voor de duur van die opleiding.

Afhankelijk van de opleidingsvariant worden de opleidingskosten geheel of gedeeltelijk betaald door GGz.

logo GGZ Breburg

GGZ WNB heeft een belangrijke opleidingsfunctie in Westelijk Noord-Brabant en Zeeland. Wij leiden ieder jaar voor diverse beroepsopleidingen mensen op die in de nabije toekomst in de GGZ werkzaam willen zijn. Hierdoor zorgen we voor een constante stroom van nieuwe frisse kennis en ervaring van buiten.

logo GGZ Breburg

GGZ Oost Brabant is een erkende opleidingsinstelling. Je kunt hier terecht voor verschillende opleidingen, zoals de opleiding tot psychiater, GZ-psycholoog en verpleegkundige.

De afwisseling tussen opleidingen en de dagelijkse praktijk draagt bij verbetering van de kwaliteit van zorg. Daarom hebben we m allerlei opleidingsactiviteiten in huis, zoals opleidingen, trainingen, kennisuitwisseling middels referaten, klinische lessen en symposia, onderzoek en innovatie.

logo GGZ Breburg

De Reinier Academie bundelt alle opleidingsfaciliteiten, wetenschappelijk onderzoek en deskundigheidsbevordering binnen Reinier van Arkel. De verpleegkundige leerlijn biedt carrière perspectief: van mbo naar hbo naar verpleegkundig specialist.

Wil je jezelf ontwikkelen en ontplooien bij een organisatie waar bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? Of het nu gaat om een Postdoc, Verpleegkundig Specialist of Verpleegkundige opleidingsplaats. Wij bieden een uitdagend leerklimaat, waar de student centraal staat en ruimte om ambities waar te maken!